فضای سبز شهر زنجان جان میگیرد
منصور مرادلو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری_تحلیلی «موج رسا» اظهار داشت: در استان و شهر زنجان بحران آب وجود و برای اینکه بتوان اندکی شرایط را کنترل نماییم و مدیریت مصرف آب داشته باشیم؛ در شورای شهر ششم برنامهای مطرح و بر این اساس مقرر شد تا فضای سبز شهر زنجان به صورت مکانیزه مورد آبیاری قرار گیرد.
بیشتر بخوانید
وی افزود: چند پارک همانند لاله، کودک، میدان ولیعصر و برخی مناطق شهر زنجان مقرر شد تا به صورت مکانیزه مورد آبیاری قرار گیرد، بر این اساس برنامهریزی شد تا ۸۲ هکتار از فضای سبز شهری که شامل رفیوژها، پارکها و فضای سبز در مناطق مختلف بود به صورت مکانیزه آبیاری شود.
نایب رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر زنجان با بیان اینکه آب استفاده شده در فضای سبز شهری بیشتر آب خام است، گفت: در ۴ نقطه شهر با تخصیص بودجه چاه عمیق حفر شد.
وی با بیان اینکه میزان مصرف آب شرب شهری در فضای سبز کم است، اذعان کرد: البته در مساحتهای کوچک چند متری فضای سبز شهری آب شرب استفاده میشود هر چند تلاش میکنیم تا با اجرای طرح شبکهای در این فضاها نیز از آب خام استفاده شود.
مرادلو با بیان اینکه سالانه نزدیک به ۳ میلیارد تومان هزینه اجاره چاه آب برای استفاده در فضای سبز شهری پرداخت میشود، تصریح کرد: برای کاستن هزینهها در سالهای پیشرو، شهرداری را مکلف به دریافت مجوز و حفر چاه کردیم.
وی با اذعان به اینکه از ۱۵ فروردین جاری یک پیمانکار برای اجرای آبیاری مکانیزه شهری انتخاب شد، خاطر نشان کرد: در طول ۶ ماه گذشته بیش از ۵۰ درصد کار انجام شده و برای این اقدام قریب به ۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
نایب رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر زنجان بیان کرد: با این اقدام، علاوه بر صرفهجویی در مصرف آب، سبب صرفهجویی در بکارگیری نیرو نیز خواهد شد.
وی با بیان اینکه اثرات مثبت آبیاری به صورت مکانیزه در فضای سبزی شهر کاملا مشهود است، اذعان کرد: یکی از دستاوردهای شورای ششم و شهرداری کاهش ۳۰ درصدی صرفهجویی در مصرف آب با بکارگیری روش آبیاری مکانیزه است.
مرادلو با بیان اینکه با روش آبیاری مکانیزه؛ در بکارگیری نیروی انسانی قریب به ۲۵ درصد کاهش یافته است گفت: با چنین اقداماتی در هزینه قابل پرداخت به نیروهای انسانی نیز سالانه قریب به ۲۰ میلیارد تومان صرفهجویی میشود.
انتهای خبر/